Jonatan Techniek

Jonatan Techniek BV

Over ons

Welkom op de site van Jonatan Techniek!

Jonatan Techniek is ontstaan in 2014 in Kalken. 

We zijn actief zowel op de industriële markt als de residentiële. Voor de industriële markt doen we voornamelijk elektrisch onderhoud, aanpassingen van installaties en nieuwe projecten. Voor de residentiële markt verzorgen we voornamelijk de plaatsing van huisinstallaties en herstellingen.

Sinds 2017 zijn we te vinden in onze nieuwe werkplaats in Wetteren en sinds 2018 is Jakob de vaste meewerkende kracht geworden waardoor we iedereen nog vlotter kunnen bedienen.

Jonatan Techniek werkt volledig klantgericht. U kan bij ons terecht voor algemene elektriciteitswerken, volledig volgens uw wensen. We zijn er namelijk van overtuigd dat we door goed naar uw mening als klant te luisteren steeds tot het beste resultaat kunnen komen.

Uiteraard gebeurt dit alles met de nodige kwaliteit, flexibiliteit, stiptheid en de nodige zorgen. We zijn dan ook steeds bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail.

De werken gebeuren steeds volgens de geldende veiligheidsnormen en met alle respect voor het milieu.

Voor de toelevering van onze materialen wordt er maximaal gewerkt met onze vaste leveranciers. Zij hebben een uitgebreid team ter beschikking voor technische back-up en zorgen voor de levering van kwaliteitsvolle materialen.

Jonatan Techniek sponsort ook diverse evenementen en verenigingen. Op deze manier willen we de mensen dichter bij elkaar brengen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen, bijkomende informatie of opmerkingen.

Jonatan Driesen
Zaakvoerder


© 2024 Jonatan Techniek
Website by HNNS